section-d562af4

BASHKË
për
NDRYSHIM
Prezantimi
section-d8ea7e6
SHQIPËRIA FITON EKONOMINË

Kemi punuar me ekspertët më të mirë të vendit

SHQIPËRIA FITON SHËNDETËSINË

Plani ynë shëndetësor do të ndryshojë jetët e prindërve tuaj.

SHQIPËRIA FITON INTEGRIMIN EUROPIAN

Të përmbushë ëndrrën për t’iu bashkuar Bashkimit Europian.

SHQIPËRIA FITON BUJQËSINË

Bujqësia mbetet ndër sektorët më jetikë të vendit tonë

PLANI PËR TË PËRNDJEKURIT POLITIKË

Misioni i para 30 viteve, mbetet misioni ynë edhe sot.

SHQIPËRIA FITON RININË

Është e vetmja rrugë për të ndërtuar Shqipërinë që ëndërrojmë.

section-fc1e146

Rreth Kandidatit

Bashkë për ndryshim

Jo vetëm, por të gjithë bashkë mund të ndryshojmë Shqipërinë tonë! Bashkohu me ne për të ardhmen!

Mos hezito, behu pjesë e ndryshimit - Bashkohu ekipit

Kontakt
section-aea5863
section-51370be
section-51370be

Zgjedhje 2021

Ne i mbajmë premtimet

Partia Demokratike ka hedhur themelet e të gjitha proceseve modernizuese post-komuniste: të drejtësisë, pronës, sipërmarrjes, lëvizjes së lirë, rilindjes perëndimore të Shqipërisë. Ne besojmë se mirëqënia, e drejta, liria dhe demokracia janë të mira publike për të gjithë. Ne besojmë se liria e qytetarëve, liria më e madhe në familje, në institucione, në sipërmarrje, në punë, në shkollë e kudo tjetër, është çelësi i suksesit tonë kombëtar.

Dita e zgjedhjeve :

section-aa00400
section-aa00400
Kontakto për të ndarë me ne problemet, idetë apo sugjerimet tuaja!

Sugjero / Denonco

Kontakto

section-8b90c50

Kontakti ynë

Na vizito në zyrën e shtabit elektoral

Rreth kandidatit

Flamur Hoxha

Newsletter

Merr lajmet e fundit me e-mail.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.